HTML

Az esküvői napló

Eljegyzéstől az esküvőig. Avagy, minden, amit egy napló megőrízhet az utókornak, esküvőnk szervezésének történetéből. Vagyhogy legyen egy hely, ahol kiírhatom magamból a feszkót... :)

A nagy napig

getting married in days

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Beszélgetések

  • Nagy Zsuzsanna: Szia! nekünk most lesz az esküvőnk és ugyanaz a szitu mint nálatok.Páromnak, se keresztelője stb n... (2012.12.25. 20:49) Az egyházi szertartásról
  • Adrika4: @t.sz.: Szia! Örülök, hogy tetszik, gyere máskor is. Bár az esküvőnket családi okok miatt el kelle... (2011.04.30. 20:54) Rendszerváltozás

Ők is készülődnek

Rendszerváltozás

2011.03.05. 12:04 Adriakivagyok

Jaja, már március 1-től tart a nagy diéta, amit éppen most készülök megszegni egy kicsit. De mit tegyek, ha ma eddig csak egyszer ettem? Már kettőt látok mindenből. Momentán abból is, amiből tudtommal három van. :D

Szóval a nagy hadművelet annyiból áll, hogy délutánra (5-re) hoztam át a vacsi időt 9, fél 10-ről. :D Úgyhogy semmi drasztikus egyelőre, de ezt a lépést már muszáj volt meghoznom. A napirendem pedig annyiban változott, hogy fél 10 helyett 8-kor kelek. (Ne, ne kövezzetek meg! Már komolyan gyúrok a fél 8-ra! Becsszó megjavulok! :)) Szépen megreggelizek (nem tízóraizok), aztán teszek – veszek, főzök, egy kis net, majd ebéd, és úgy irány a munka. Este meg, amikor hazajövök már nincs kaja. Se nasi. Max. valami gyümölcs, de a héten még azt sem ettem. Aztán ha ezt szépen begyakoroltam, Ati majd keres nekem valami frankó kis Rubint Réka videót, aztán ha hazaértem a munkából majd együtt fitneszezünk. (Mármint én meg Réka. :D) Amikor hosszabbak a nappalok, egész jó móka is tud ám az lenni. Nyitott ablaknál főleg. :) Nagy elvárásaim amúgy nincsenek magammal szemben. A súlyomat már évek óta tartom, se fel, se le, csak a kor előrehaladtával (meg a mozgás szegény életmódnak, nameg az esti zabálásoknak köszönhetően) kicsit átalakultak az izmaim zsírpárnákká, és némely területeken kicsit lejjebb szállingóztak. Szerintem mindenki tudja, miről beszélek. Szóval annyi a tervem, hogy visszahozzak valamit a régi formámból. Épp csak annyit, amitől még/már jól érzem magam. Nem azért akarok tornázni, mert kell és muszáj, és jajistenem nem fogok beleférni a ruhámbaaa!!! Egy kicsit rágyúrok a fenekemre, meg a pocakomra, és még egy icipicit a karomra is (hátha már ujj, meg pánt nélküli lesz az a ruha). Atis olyan kis piszok tud lenni, mindig mondja, hogy feszítsek (mármint a karom), aztán még véletlenül sem azt a kis keményedés simizné meg, ami még jelen van, neeem, hanem azt az aranyos kis zsírpárnácskát húzogatja, ami a karom alján van. Basszus… Bár inkább vastag bőr, mint zsír. :D És inkább legyen itt, mint a képemen.

Arról nem is beszélve, hogy jön a tavasz is (állítólag, mondjuk én nem érzem), majd lehet menni ki a kertbe virágokat bizergálni. Jameg, lesz majd itt nálunk egy kerítésépítéses csoportfoglalkozás. Lehet majd ásni szépen ügyesen, kukacokat kettészeletelni, harmadolni. Bár tudom ez is inkább amolyan, még egyel több ok az ivásra program lesz. (A fiúk részéről legalábbis.)

Na, majd néha napján beszámolok a változásokról, amit az új rendszer elvileg véghezvinni hivatott.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://adriatieskuvoje.blog.hu/api/trackback/id/tr482730516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t.sz. · http://eskuvo-fogyokura-eletmod.blog.hu/ 2011.03.17. 09:34:31

Szia!

Örülök, hogy rátaláltam a blogodra, nagyon tetszik! Sok sikert kívánok!

Ugyanabban a cipőben járunk.

t.sz. · http://eskuvo-fogyokura-eletmod.blog.hu/ 2011.03.17. 09:39:54

U.i. : ahogy látom szintén Pécs. Külön öröm:)

Adrika4 2011.04.30. 20:54:53

@t.sz.: Szia!
Örülök, hogy tetszik, gyere máskor is. Bár az esküvőnket családi okok miatt el kellett halasztanunk jövő nyárra, de naplót természetesen írom tovább.
süti beállítások módosítása